Bassintræning

Bassintræning

Bassintræning

Det er den ansvarlige fysioterapeut, der vurderer, om du kan blive tilbudt træning i bassin.

Træningen foregår i det lille varmtvandsbassin i Svømmestadion Danmark. Det er et gratis tilbud i forbindelse med genoptræningen og retter sig primært til de borgere, som modtager genoptræning i Esbjerg.

Træningen varetages af fysioterapeuter fra genoptræningscentret.

 

Hvis du har modtaget tilbud om Bassintræning

Træningen foregår i det lille varmtvandsbassin i Svømmestadion Danmark.

Adgang og mødetid

Vi beder dig møde ca. 15 minutter før, så du er klar til at gå i vandet, når din bassintid begynder. Henvend dig i receptionen i Svømmestadion Danmark, og sig, at du skal i bassin hos Esbjerg Kommune.

Her får du udleveret en svømmebillet, som du skal bruge, både når du går ind og ud og til at låse dit skab i omklædningen. Er du gangbesværet, vil det være muligt at klæde om i handicapomklædningen, som ligger i stueetagen.

Der vil altid være fysioterapeuter til stede under træningen, men al færdsel i Svømmestadion Danmark er på eget ansvar.

Medbring

• Badetøj

• Evt. badehætte

• Håndklæde

• Drikkedunk

Vigtigt: Du skal enten benytte en badehætte eller skylle håret, inden du deltager på holdet. Badetøj kan lejes hos Svømmestadion Danmark. Du betaler 50 kr. i depositum, og så får du 30 kr. tilbage, når du afleverer badetøjet efter brug.

OBS Er du diabetiker, så husk at medbringe, hvad der måtte være nødvendigt i tilfælde af for lavt blodsukker. Husk at tage det med helt ind til bassinkanten, så vi har det lige ved hånden.